'Beleef'bedrijf, eetbaar bedrijf

Eetbaar bedrijf, leefbaar bedrijf

De meerwaarde van een buitenomgeving grenzend aan een bedrijf is bijzonder groot. Als deze ruimte op vandaag enkel als graszone ingevuld is of misschien zelfs helemaal niet gebruikt wordt, dan beschik je over de opportuniteit om je bedrijf nog beter af te stemmen op de uitdagingen van vandaag en morgen.

Als bedrijf heb je een enorme invloed op het geluk en de gezondheid van je medewerkers, op het geluk en de gezondheid van je klanten en partners. Door dit een prioriteit te maken binnen je organisatie, draag je op een belangrijke manier bij aan het welzijn van je medewerkers, hun omgeving en daarmee de maatschappij.  De energie die je hier als bedrijf in steekt, zal zich op korte, middellange én lange termijn vertalen in een ‘abundance’, een overvloed van succes, op welke manier dan ook.


Hoe mooi zou het zijn mochten je medewerkers vanuit hun kantoor uitkijken op een oase van groen, fruit kunnen plukken in de tuin van het bedrijf, er over de middag samen tussen het groen genieten van een middagpauze of er terecht kunnen voor een overlegmoment met een belangrijke klant. Welke indruk zou dit niet nalaten bij je medewerkers, klanten en partners?

Investeren in de well-BEING, het 'wel-zijn van je mensen en in de omgeving waarin ze dagelijks het beste van zichzelf geven. is investeren in je bedrijf en de toekomst van je bedrijf! 

Waarom?

Het is een investering in de toekomst van je bedrijf. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat groenervaring en -beleving op het werk het welzijn en de productiviteit van je medewerkers stimuleert, wat ten goede komt van het bedrijf zelf. link naar artikel

Het draagt enorm bij tot het bedrijfsimago, is een visitekaartje naar externe klanten. Investeren in sociale, maatschappelijke omgevingsgerichte duurzaamheid wordt een ‘must’ om nieuwe externe partners aan te trekken en huidige te behouden.

Het is onderhoudsvriendelijk en afvalarm in vergelijking met traditionele grasaanleg.

De inspirerende buitenomgeving kan ingezet worden als lunchlocatie, maar eveneens als alternatieve vergader- of netwerklocatie.

Werkwijze

Inspireren, ontzorgen, begeleiden

1 Initiatie

2 Definitie opdracht

3 Ontwerpfase (Voorontwerp en Finaal ontwerp)

4 Realisatie

5. Nazorgfase(lopende jaar na de aanleg)

6. Onderhoud (optioneel)

Contacteer ons voor meer informatie of een verkennend gesprek: